Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

A gördeszka története

Tony Hawk, gördeszka szimulátor, deszkás játék,

2003-ban került a boltokba ez játék, ami a deszkások már nagyon vártak. Talán ez minden idők egyik legjobb gördeszka szimulátora, az Activision jóvoltából, ami eredetileg konzolos játék volt. Na, de nézzük a Tony Hawk´s Pro Skater 3 játékot.
gördeszka szimulátor
Ebben, mindenki talál magának megfelelő kihívást és a sok lehetőségnek köszönhetően nem válik unalmassá. Az indítást követően több lehetőségből tudunk válogatni, Career, Single Session, Free Skate, Network Play, Create-a-skater, Tutorials.
A játékmódot követően, válasszuk ki a nekünk tetsző gördeszkát és már indulhat is a játék. Aki nem biztos magában, vagy még nem játszott a játékkal, érdemes a tutorialst választania. Ebben szabadon lehet gyakorolni, egy tengerparton. A Single Session-ben az első kihívás, egy gyártelepi környezetben van. A szép grafika és remek zene már az elején feltűnhet mindenki számára. Kétféle pályát találunk, az egyikben előre meghatározott feladatokat kell végigcsinálni. A pálya hatfelé van osztva és mindenhol kilenc feladatot kell végrehajtani. Három szakaszon, egy előre meghatározott pontot kell elérni, majd a SKATE szó betűit kell összegyűjteni és egy eldugott videokazettát kell megtalálni. A hatodik szakaszon, egy előre fixált helyen, egy megadott trükköt kell bemutatni. A maradék részek a pályáktól függnek.
A másiknál pedig egy versenyen vehetünk részt, ahol az érem begyűjtése a cél.
gördeszka szimulátor
Az alábbi trükköket tudjuk kombinálni a Tony Hawk´s Pro Skater 3 játékban: grib (deszka megfogása), grind (végig csúszunk valamin), flip (elrugaszkodás), lip (megtámaszkodunk valahol valamin). A Tony Hawk sorozatban találkozhattunk először azzal, hogy a deszka első és hátsó kerekén lehet gurulni. A játékban a trükkök elég jól használhatóak. Ezeket kombinálva igen magas pontszámokat lehet elérni. Viszont a kapott pontokat nem csak összeadják a zsűri tagjai, hanem ha egymás után hiba nélkül tudjuk azokat bemutatni, akkor szorzót is érdemel a mutatványsor.

Nagy városokban deszkázhatunk és a játékokban az egész városok szolgálnak pályaként. Ami igazi csemege, hogy nem hermetikus környezetben zajlanak az események. Emberek vannak az utcákon, az utakon autók rohangálnak, további deszkásokkal is találkozhatunk.

Mint az elején írtam, eredetileg konzolos játékról van szó, ezért az irányítása egy kicsit bonyolult az egérrel és a billentyűzettel, viszont, ha sikerül megszokni, utána már nem probléma.

hirdetés


képek